Waarom Ziels Coaching? - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Waarom Ziels Coaching?

Het is in het dagelijks leven soms lastig  om met hart en Ziel te leven, om je hart open te houden en je sprankelende Ziel te horen en te durven volgen. Soms ben je niet in verbinding en uit de flow. Je zit te veel in je hoofd, je emoties zijn te heftig en je vast zit in beperkende patronen. Dan ben je de toegang tot je innerlijke wijsheid en vreugde kwijt. Dan ben je van je pad af en het vertrouwen in het leven kwijt. Je sprankel is weg. Je herkent dit gevoel vast maar al te goed?

We gaan terug naar wat jou gezond en gelukkig maakt en helen oude blokkades uit dit leven en uit vorige levens. We gaan bekijken wat jou in het nu belemmert zorgen we er samen voor dat de belemmering niks meer is dan een opstapje naar een bewuster leven.

Je gaat je eigen essentie ervaren: wie jij bent en wie je niet bent, je beperkingen en talenten. Je gaat met nieuwe innerlijke kracht jezelf en jouw leven vormgeven. Je leert hoe je gedachtes werken en wat ze te zeggen hebben en je leert hoe je kunt luisteren naar je intuïtie.

De resultaten van Ziels Coaching
Contact met je ziel en onderbewustzijn
Terugkomen in je eigen flow
Het verwerken van oude trauma’s en emoties
Innerlijke rust en kracht
Loslaten van oude belemmeringen, beperkende overtuigingen en problemen
Inzicht in wie jij bent, zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen
Het verdwijnen van spanningsklachten en weerstand
Een bewuste kijk op het leven
Het kennen en aangeven van je eigen grenzen en behoeftes

Akasha Kronieken
Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen.

Wat zijn de Akasha Kronieken?
De Akasha kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin alle gegevens van elke ziel , ook die van jou, en de reis die het nu maakt ligt opgeslagen. Deze gegevens zijn opgeslagen in de vorm van energie en deze energie kan omgezet worden in informatie. Deze informatie kan gelezen worden via een Akasha reading.

Een hele mond vol……….

Je kunt het je het beste voorstellen als een enorme bibliotheek waarin op een plank je levensboek staat. In je levensboek (het archief van je ziel) kun je alles lezen over wie je bent geweest in je vorige levens en wat je eventueel daaruit geleerd hebt. Al je emoties en kennis staat in je levensboek opgetekend. Ook staat in je levensboek je programma van je leven in het hier en nu.

Wat kunnen de Akasha kronieken voor je betekenen?

De Akasha kronieken bieden je een bijzondere en interessante plek waar je overzicht kunt vinden. Een hele andere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook inzichten in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is geheel voor jou alleen want dit wordt door jou gemaakt door je levens te leven en je kennis daarin te verkrijgen.

Je bent gevoelig dat weet je, je loopt erin vast en daardoor ben je moe en soms heb je dat je het even niet meer ziet zitten. Je hebt het gevoel dat mensen je niet begrijpen of niet willen zien zoals jij “ziet” of dat ze niet willen voelen hoe jij het “voelt”. Je ziet en voelt meer dan andere mensen, maar je weet niet hoe je ermee om kunt gaan, omdat je niet weet wie jij bent daarin.Ik kan je daarin gerichte begeleiding en coaching bieden, zodat we samen gaan kijken hoe je je gave en hooggevoeligheid kunt ontwikkelen en in je leefomgeving kunt toepassen. We gaan kijken wat jij nodig hebt om weer jezelf te worden.

Ziels Coaching kan:
* Patronen doorbreken
* Problemen oplossen
* Balans herstellen

Heb je behoefte aan advies en/of hulp op welk gebied dan ook? 
Ben je op zoek naar inspiratie en ondersteuning voor persoonlijke groei?

De kosten bedragen:
€ 750,- (incl. btw & lesmateriaal)
* Tijdsduur: 6 x 90 minuten
* Locatie: Bij Coaching Centrum De Roos of thuis via Skype

Neem dan contact met mij op.

    Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@coachingcentrumderoos.nl


Of klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor een afspraak.


Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Coaching Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu