Even Voorstellen - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even Voorstellen


Jolanda van Bavel
Spiritueel & Maatschappelijke Coach

Ik ben geboren op 9 oktober 1969 in Rotterdam en al vanaf mijn 18e jaar bewust Paranormaal. Hoewel mijn hele familie paranormaal is werd er niet over gesproken, omdat zij er niet bewust naar leefden. Op mijn pad kwam een lieve Mevr. Broekzitter. Zij gaf mij inzichten en wijsheid over wie ik was en nu ben op het gebied van het Mediumschap. De wijsheid die ik graag van haar overnam is dat je altijd voor de schoonheid en zuiverheid vanuit het hart werkt.

Vanaf mijn 18e jaar heb ik paranormale cursussen gevolgd en Reiki Cursussen gedaan bij verschillende mensen. Vanaf mijn 25e ben ik begonnen met mensen te helpen met hun geestelijke en/of lichamelijke onbalans. Door de jaren heen heb ik een Spiritueel & Coaching programma ontwikkelt voor diegene die zichzelf wil leren kennen op het gebied van de gevoeligheid in het paranormale en op maatschappelijk gebied, wat je anders maakt dan andere mensen.

Coaching is wat je nodig hebt om jezelf opnieuw te leren kennen, in datgene wie of wat je bent en de mogelijkheid krijgen om dat te veranderen. 

Contact:

 Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@coachingcentrumderoos.nl


Of klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor een afspraak.Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Coaching Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu